Lid worden

Lid worden van de HBV Falcons

Wil je graag lid worden van de HBV Falcons? Dan maak je een slimme keuze, de HBV Falcons is een kleine vereniging met veel aandacht voor betrokkenheid, spelplezier en samenspelen. We willen graag ruimte bieden aan prestatiegerichte sporters, maar ook recreatieve sporters de gelegenheid geven om een balletje te gooien. Je kunt vanaf 8 jaar bij ons komen basketballen. Twijfel je nog of je lid wil worden kom dan eens gratis met ons meetrainen!

Op dit moment zijn onze jeugdteams (t/m U18) helaas vol. Bij het aanmelden voor een van deze teams werken wij met een wachtrij.

Gratis 3x meetrainen:

Wij vinden het belangrijk dat je weet of onze vereniging bij je past, daarom bieden wij de mogelijkheid om 3x gratis met ons mee te trainen! Zo kun je ook meteen kijken of basketbal iets voor je is, bij onze vereniging kun je vanaf 8 jaar mee trainen. Het meetrainen is wel op eigen risico!
Stuur even een mailtje naar ledenadm.hbv@gmail.com om te overleggen wanneer u kunt komen. De HBV Falcons trainen elke maandag en woensdagavond, klik hier voor de actuele trainingstijden.

Let op: Vanwege het coronavirus en het bijhouden van een logboek vragen we iedereen die mee wil trainen dit vooraf door te geven en niet zonder aankondiging bij de training te verschijnen.
Inschrijven:

Het inschrijven bij onze vereniging kun je doen middels het aanmeldformulier. Wil je graag wedstrijden gaan spelen? Lever dan ook een pasfoto in. Dit formulier en de pasfoto kun je inleveren bij de trainer of mailen naar: ledenadm.hbv@gmail.com.

Contributie:

De contributie kan ineens voldaan worden, of in drie termijnen betaald worden (in september, oktober en november) In overleg met de penningmeester zijn er ook altijd andere opties mogelijk. Het contributie bedrag is afhankelijk van je leeftijd en of je wedstrijden wilt spelen. Leden uit één gezin krijgen gezinskorting! Voor de contributie bedragen klikt u hier.

Teamindeling:

In welk team je gaat spelen, is afhankelijk van je leeftijd, maar ook de samenstelling van het bestaande team speelt een rol. Wanneer je in de loop van het seizoen wedstrijden wilt gaan spelen kan het zijn dat het team al vol is. Als dertiende teamlid kun je dan wel meespelen wanneer er spelers afzeggen, meetrainen kan altijd! Overleg altijd eerst met de trainer van het desbetreffende team. Klik hier voor de actuele trainingstijden.
Wil je graag wedstrijden gaan spelen klik dan hier voor meer informatie.

Activiteitenfonds gemeente Hoogeveen:

Sinds een aantal jaren biedt de Gemeente Hoogeveen een tegemoedkoming in de contributie via het activiteitenfonds. Het activiteitenfonds is ingesteld zodat huishoudend met inkomens tot 110% van de bijstandsnorm (excl. vakantiegeld) gebruik kunnen maken van voorzieningen op het gebied van sport. Voor meer informatie klikt u hier. U wordt doorverwezen naar de website van de gemeente Hoogeveen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur:

Voor financieel minder draagkrachtige gezinnen bestaat daarnaast de mogelijkheid om een bijdrage uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe te ontvangen. Voor meer informatie over deze regeling en hoe u deze kunt aanvragen verwijzen wij je naar de website van Gemeente Hoogeveen of de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
Beide regelingen zijn erop gericht om met name kinderen op een laagdrempelige en gemakkelijke manier de kans te beiden om te sporten. Als vereniging steunen we beide regelingen dan ook van harte!

Korting zorgverzekering

Wist u dat u korting krijgt bij de Zilveren Kruis wanneer u ingeschreven staat bij de NBB? Klik hier voor meer informatie.

Aanmeldformulier

Wil je graag lid worden van onze vereniging. Geweldig!

Vul dan het onderstaande lidmaatschapsformulier in.

Opzeggen lidmaatschap

Wil je graag je lidmaatschap opzeggen. Vul dan onderstaand formulier in en mail deze naar de ledenadministratie.

Privacy verklaring

Wij verwijzen u naar onderstaande privacy verklaring. Wanneer u een lidmaatschap aangaat bij de HBV falcons gaat u hier automatisch mee akkoord.