Nieuwsberichten via Facebook

11 months ago

HBV Falcons

De U12 heeft vorig weekend keihard hun best gedaan om weerstand te bieden tegen de Bedum blues. Helaas hebben ze de wedstrijd verloren met een eindstand van 34-50. Dit was niet te merken aan de sfeer tijdens de wedstrijd. Er zijn zelfs spelers die een victory rondje maken over het veld na een score. Ik hoop dat ik deze sfeer een beetje heb vast kunnen leggen in de volgende foto's. ...

View on Facebook

12 months ago

HBV Falcons

De HBV Falcons zijn vandaag aanwezig geweest bij het basketbaltoernooi van RVEC brugklassen. Meer dan 280 kinderen basketballen in een 4x4 toernooi. ...

View on Facebook

1 years ago

HBV Falcons

Afgelopen woensdag vond het eerste 3x3 basketbaltoernooi plaats voor groep 5/6. Zes teams van De Weidebloem, OBS De Schuthoek, TBschool en Christelijke daltonschool 't Kofschip gingen de strijd met elkaar aan.

Het basketbaltoernooi wordt georganiseerd door HBV Falcons en Sportief Hoogeveen voor groep 5 t/m 8. De wedstrijden werden begeleid door scholieren van Roelof Van Echten College en het wedstrijdsecretariaat was in handen van een student van Landstede Sport & Bewegen. Met daarnaast de vrijwilligers van de vereniging en smoothies van JOGG Hoogeveen, werd het een geslaagde eerste toernooidag.

Woensdag 19 december spelen teams uit groep 7 en 8 hun toernooi in sporthal Valkenlaan. Dan doen maar liefst 11 teams mee.
...

View on Facebook

1 years ago

HBV Falcons

Weer een mooie basketbalmiddag in De Valkenlaan. Het 3x3 toernooi voor groep 7 en 8 is net gestart. Tien teams van OBS De Schuthoek, Christelijke daltonschool 't Kofschip, De Driesprong en Calvijnschool doen vandaag mee.

Het basketbaltoernooi voor basisschoolleerlingen wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in Hoogeveen door HBV Falcons en Sportief Hoogeveen. Door de samenwerking met Roelof Van Echten College en Landstede Sport & Bewegen is er voldoende begeleiding en organisatie om er weer een leuk toernooi van te maken.
...

View on Facebook