Nieuwsberichten via Facebook

2 weeks ago

HBV Falcons

Hallo allemaal,

Wat waren wij blij dat wij eindelijk weer mochten sporten. Een nieuw seizoen waarin de sfeer er goed in zat en wij met veel plezier weer aan het basketballen zijn gegaan. Helaas hebben wij gisteravond te horen gekregen dat wij de komende weken na 17:00 niet meer mogen trainen en/of wedstrijden mogen spelen.

Dit houdt in dat alle teams de komende weken (zolang de maatregelen van toepassing zijn) niet trainen. Over de competitie gaat de bond nog in gesprek. Hier krijgen wij in de loop van komende week meer informatie over. Zodra hier duidelijkheid over is zullen wij dit zo snel mogelijk delen.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,
Het bestuur
...

View on Facebook

3 months ago

HBV Falcons

We zijn weer begonnen!

Gister en vandaag zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen gespeeld.

Het begon vrijdagavond met een feest in de Valkenlaan, want zowel de U18 (99-19) als de U14 (51-33) wisten met overtuigende cijfers te winnen.

Vanmorgen mocht de U12 afreizen naar Haren. Ondanks een sterke tweede helft was het niet genoeg voor de overwinning.

Super gespeeld allemaal!

Ook een dikke dankjewel voor alle scheidsrechters, tafelaars, trainers, coaches, chauffeurs en andere vrijwilligers die er weer voor hebben gezorgd dat we er een fantastisch seizoen van gaan maken.

Volgende week zijn er weer nieuwe wedstrijden. Wil jij weten welke? Kijk dan op www.basketball.nl/basketball/starten-met-basketball/vereniging-zoeken/club/590/hbv-falcons/ of check de basketbal app.

Sportieve groeten!
...

View on Facebook

5 months ago

HBV Falcons

Een bijzonder seizoen vandaag afgesloten met een ontzettend gezellig en sportief toernooi! 🏀

Allemaal een zonnige zomer en tot volgend seizoen!
...

View on Facebook

1 years ago

HBV Falcons

Dit weekend gaan de spelers van de U12, U14 en de heren weer knallen tijdens een thuiswedstrijd. Zoals bij alle sportwedstrijden zijn bezoekers helaas niet welkom. Deze maatregel zal in elk geval gelden voor de komende drie weken.

Benieuwd naar de uitslagen? Check na afloop de uitslagen op: www.basketball.nl/basketball/starten-met-basketball/vereniging-zoeken/club/590/hbv-falcons/?fbcli...

Op naar een mooi basketbal weekend! 🏀
...

View on Facebook